Nieuws
Het is al een begrip geworden in Wekerom en omgeving, de ‘Wekeromse Heidedag’! Sinds twee jaar wordt deze gehouden in en om woonzorghuis ‘Wicherumloo’ op de donderdag die valt in de Heideweek. Dit jaar is dat donderdag 23 augustus.
Wekeromse_Heidedag_bij_Wicherumloo
Wekeromse Heidedag bij ‘Wicherumloo’. (archieffoto Lunterse Krant)
 
Tijdens deze dag zullen diverse regionale ondernemers/winkeliers hun (streek)producten te koop aanbieden. Uiteraard is er ook de verkoopkraam met de spulletjes waar onze eigen bewoners al het hele jaar door hard voor aan het werk zijn! Naast de verkoop van deze uiteenlopende producten hebben we ook nu weer een aantal leuke spelonderdelen.
Zoals o.a. het sjoelen met elke ronde kans op een prijs en uiteraard het Rad van Avontuur waar prachtige prijzen zijn te winnen! NIEUW dit jaar is een grote verloting waarbij, aan het einde van de dag, tientallen prijzen worden verloot!
Gedurende de hele dag kunnen hiervoor al de loten worden gekocht. Prachtige prijzen voor zowel jong als oud! Natuurlijk vergeten we bij alle activiteiten ook onze kinderen niet, voor hen is er weer volop keus uit diverse onderdelen om zich de hele dag te kunnen vermaken!
En dat is natuurlijk fijn nu de heidedag dit jaar in de schoolvakantie valt!
 
Tot slot mag ook zeker de mogelijkheid tot het nuttigen van een hapje en een drankje niet onvermeld blijven. Er is keuze uit een breed aanbod van diverse snacks en lekkernijen, alles met zorg bereid en geserveerd vanuit ons restaurant ‘De Aanleg’. Reden te meer dus om onze Heidedag te bezoeken!