Nieuws
Deze zomer stapte de 150.000-ste passagier in bij de Buurtbus Wekerom. Hiermee werd een bijzondere mijlpaal bereikt sinds de start op 1 januari 1996.
De gelukkige was mw. W. Hardemam - Hardeman uit Ederveen. Zij stapte op 8 juli om haar dochter in Wekerom te bezoeken. “De buurtbus is ideaal voor mij. Ik stap bij mij thuis in en in Wekerom is de halte ook op loopafstand van mijn dochter. En waar kom je nog voor € 1,50?”
Het mag duidelijk zijn dat zij naar volle tevredenheid regelmatig gebruik maakt vna de Buurtbus Wekerom. En met haar nog vele anderen.
Buurtbus_Wekerom 
Mevr. Hardeman, de 150.000-ste passagier Buurtbus Wekerom, met haar man en voorzitter Bart Hazeleger (links).
 
Begin september werd bij deze wijlpaal stilgestaan in het Kulturhus Wekerom. Wethouder dhr. L. Meijer van de gemeente Ede en de directie van Vervoersmaatschappij Syntus, en vele genodigden waren aanwezig om de
150.000-ste passagier te verwelkomen. Mevr. Hardeman werd ‘overladen’ met cadeaus en bloemen.
Na het uitwisselen van de felicitaties en de toespraken van de genodigden werd het formele gedeelte besloten met een dankwoord van voorzitter van de Buurtbus Vereniging Wekerom, dhr. E.J. Hazeleger. Hierna werd er nog volop nagepraat (ook door enkele oudgedienden) over deze voor de Buurtbus Wekerom bijzondere mijlpaal.
 
Deze route van de Buurtbus gaat van Wekerom via De Klomp/Veenendaal
naar Overberg. Sinds 2006 is het samengegaan met de Buurtbus uit Ederveen. De organisatie en chauffeurs van Buurtbus Wekerom bestaat geheel uit vrijwilligers uit de regio. Dit tot tevredenheid van de vele passagiers die er dagelijks gebruik van maken.
Voor informatie over bijv. vertrektijden en opstapplaatsen zie: www.buurtbuswekerom.nl