Nieuws
 Zondag 13 december proberen Tino van Voorthuizen, Arwin van Voorthuizen, Joey van Voorthuizen en Guido Speelziek een plek bij de laatste 24 teams te bemachtigen voor het Nederlands Team Kampioenschap Poker. Zij spelen de semi finale omdat ze eerder in Zeewolde in de voorronde genoeg punten wisten te verdienen om gezamenlijk een tweede plaats te behalen.
Lunters_Pokerteam_naar_NK_halve_finale
Teamcaptain Speelziek: “Dat was nog niet gemakkelijk. We moesten allen drie tot vier partijen spelen tegen acht andere pokeraars en alleen als je won of tweede werd leverde dit genoeg punten op.“
Na de eerste partij had Tino een eerste plaats behaald, maar konden de overigetemaleden niet veel punten scoren. Op dat moment tiende in een veld van 24 team. De tweede partij liep echter erg goed: Arwin won zijn partij, Guido werd tweede en ook Tino en Joey verzamelden nog wat punten.
Het zou aankomen op de dede partij. Gelukkig was de directe concurrentie al snel uitgespeeld en deden wij het goed aan de tafels. Arwin en Joey pakten allebei een puntje, Tino werd tweede en Tino won aan zijn tafel. Dat was erg spannend want inmiddels stonden mijn teamgenoten gespannen achter mij en hadden berekend dat we bij winst door zouden zijn.
Speelziek: “Het zou leuk zijn als we daadwerkelijk de finale halen. Je verdient er niets mee maar het is leuk dat samen te behalen. Of het zover komt daar gaan we achter komen. Je hebt echt wel invloed op het spel maar je kan ook pech hebben en er tegen alle kansen in zo uitvliegen. Wel zullen het wel zien en anders hebben we sowieso een leuke tijd gehad.”
Op de foto (links) ontbreekt Guido.