Nieuws
Leden van vrouwenbond ‘de Schakel’ uit Harskamp, Otterlo en Wekerom gingen op 8 mei aan de High Tea bij ‘de Jachthoeve’ in Wekerom.
Voor deze leuke en lekkere excursie hoefden de dames dus niet eens ver van huis en daarom kwam bijna iedereen op de fiets.
Tegen 12.00 uur verzamelden 31 leden zich op het terras van zorgboerderij ‘de Jachthoeve’ aan de Roekelse Zandweg te Wekerom.
Dames_van_De_Schakel_aan_de_High_Tea 
In het gezellige gebouw zaten ze daarna aan verschillende tafels en begonnen de High Tea met een heerlijke kippensoep. Daarna genoten de dames van allerlei soorten hartige hapjes en een eerste kop geurige thee. Wat kwamen er veel verschillende gerechtjes op tafel!
 
Dankzij het mooie weer was er gelegenheid voor een rondleiding over de grote fruithof, waar werd verteld over de soorten kleinfruit en bessen die er worden gekweekt. Toen de dames na de wandeling langs de verschillende bessenrassen weer terug in het zaaltje kwamen stonden daar vele zoete gerechten en broodjes klaar.
Weer werd er met een andere thee rondgegaan en men kon zelf bijschenken wanneer men dat wilde. Er was ook gelegenheid om iets in de boerderijwinkel te kopen: Verschillende soorten jam en thee. Appels, noten, etc.
 
Rond 15.00 uur ging iedereen zeer voldaan weer naar huis. Het was een bijzonder geslaagd uitje.
 
Namens de leden van ‘de Schakel’ de welgemeende complimenten voor de gezellige sfeer en vriendelijke gastvrijheid in ‘de Jachthoeve’.