Nieuws
U heeft het ongetwijfeld al gehoord en/of gelezen, maar sinds januari jl. ben ik begonnen als wijkagent van Lunteren. Mijn naam is Ilco de Ruijter, ben 32 jaar en woon in Barneveld samen met mijn vrouw en twee zoontjes.
Ik heb enorm veel zin om jullie wijkagent te zijn en zal mij volledig inzetten voor dit mooie dorp.
 
Ik kan u melden dat de jaarwisseling in Lunteren rustig is verlopen. Op enkele overlastmeldingen na zijn er geen grote incidenten geweest. Ook voor ons, als wijkagenten, is het fijn om het jaar goed af te sluiten en weer rustig te beginnen.
 
Op woensdag 13 februari gaan wij met de collega’s van politie Ede (cluster buitengebied) de wijk in om te kijken of- en waar er beveiligingscamera’s bij huizen/bedrijven hangen die nog niet aangemeld zijn bij camera in beeld. Mocht er in de toekomst een strafbaar feit zijn gepleegd en wij graag beelden willen hebben voor de opsporing dan kunnen wij in een oogopslag zien waar er camera’s aanwezig zijn. Heeft u een camera en is deze nog niet aangemeld? Dan kunt u dit doen www.politie.nl/cib
 
Naast het dagelijkse politiewerk zijn wij alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de Oud Lunterse Dag. Samen met de leden van de commissie proberen wij het evenement, gezien vanuit de politie, veilig te laten verlopen. Je kan daarom niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen.
 
Mocht u Bart of mij willen spreken, wij zijn bijna dagelijks aanwezig op het Westhoffhuis. Elke woensdag is er van 13.00 tot 15.00 uur spreekuur, op het Westhoffhuis en dan is een van de wijkagenten aanwezig.
 
Groet Ilco de Ruijter
Wijkagent Lunteren
 
Ps. Volgt u ons al op Instagram? Wijkagent_lunteren_ilco & Wijkagent_lunteren