Nieuws
Nieuwe wijkagent Ilco de Ruijter U heeft het ongetwijfeld al gehoord en/of gelezen, maar sinds januari jl. ben ik begonnen als wijkag Lees meer »
Bericht van de wijkagent: Balen, dat is het eerste wat in me opkomt bij het schrijven van dit nieuwe stukje. Nadat ik het vor Lees meer »
Bericht van de wijkagent: De zomervakantie is voorbij en hopelijk heeft iedereen genoten van het mooie weer. Ook mijn vakantie Lees meer »
Sluiting schuur Ederveen vanwege hennepkwekerij Dinsdag 7 augustus heeft de gemeente Ede een schuur in Ederveen gesloten in verband met de vondst va Lees meer »
Politie onderzoekt aanrandingen in Lunteren en Barneveld De politie doet nader onderzoek naar aanleiding van meerdere aanrandingen in Barneveld en Lunteren. Lees meer »
NJO Muziekzomer komt naar het Krller-Mller Museum Op 10 en 17 augustus zijn er in het Rietveldpaviljoen in de beeldentuin van het Kröller-Mü Lees meer »
Van de wijkagenten van het buitengebied: met dit berichtje wil ik jullie een kleine update geven over incidenten die de afgelopen periode in Lees meer »
Van de wijkagenten van het buitengebied: Met dit berichtje wil ik jullie een kleine update geven over incidenten die de afgelopen periode in Lees meer »
Ode aan de wijkagent Een hoop geschreeuw, piepende remmen en dan de verwachte klap.. Gelukkig blijft die verwachte klap Lees meer »
De aan de wijkagent Een hoop geschreeuw, piepende remmen en dan de verwachte klap.. Gelukkig blijft die verwachte klap Lees meer »
Vakantieganger attendeert politie dankzij appje op inbreker thuis De politie kreeg vrijdagavond een melding van een bewoner van een woning aan de Klomperweg dat een m Lees meer »
Van de wijkagenten van het buitengebied: Met dit berichtje wil ik jullie een kleine update geven over incidenten die de afgelopen periode in Lees meer »
Van de wijkagenten van het buitengebied Met dit berichtje wil ik jullie een kleine update geven over bepaalde incidenten die de afgelopen pe Lees meer »
De zomer voorbij Na een relatief rustig verlopen zomer is het voornaamste nieuws vanuit de wijkagenten dat er wat wis Lees meer »
Boeven vangen door melding van oplettende burgers In de afgelopen weken is er weer veel gebeurd. In Otterlo werd na een goede melding en een accuraat Lees meer »
Bejaarde vrouw betrapt inbreker  De politie heeft dinsdag in Lunteren een inbreker aangehouden nadat hij werd betrapt door de b Lees meer »
WhatsApp groepen Lunteren Sinds vorig jaar zijn er in Lunteren in meerdere buurten WhatsApp groepen opgestart met als doel: el Lees meer »
Van de wijkagent .. Met een maandelijks stukje in de Lunterse Krant willen de wijkagenten Jos Runhaar van Lunteren, Rich Lees meer »
Verdachte steekincident Lunteraan aangehouden Woensdagmorgen 19 maart is een 19-jarige man uit Arnhem is woensdagmorgen aangehouden. Hij wordt erv Lees meer »
Auto van de weg op Klomperweg in Lunteren Een personenauto is zaterdagavond op de Klomperweg in Lunteren van de weg geraakt en met de achterzi Lees meer »
Lunteraan (20) Gewond bij ongeval op Vijfsprongweg Lunteren Op de Vijfsprongweg in Lunteren is in de nacht van zaterdag op zondag een 20-jarige automobilist uit Lees meer »
Man opgepakt voor poging woninginbraak Een 19-jarige man uit Delft werd in de nacht van zondag op maandag op het Wilbrinkplein aangehouden Lees meer »