Nieuws

De Kinderboekenmaand is weer begonnen! Op basisschool De Wegwijzer (Kerkhoflaan 27) laten ze dit niet ongemerkt voorbij gaan. Het thema van de Christelijke Kinderboekenmaand is dit jaar: In de wolken!

Met de kinderen is de Kinderboekenmaand geopend op een feestelijke manier in de hal op woensdag 1 oktober. Gedurende de maand oktober zijn er verschillende activiteiten in de school waarbij het kinderboek en het thema centraal staan.
Op donderdag 9 oktober heeft kinderboekenschrijfster Evelien van Dort een bezoek gebracht aan de school. Zij verzorgde een interactief en muzikaal programma rondom het thema voor de onder-, midden- en bovenbouw .

Ter afsluiting zal op donderdag 16 oktober een ‘Boekenfeest’ worden georganiseerd. Dit begint om 15.00 uur en eindigt om 16.30 uur. Hiervoor bent u allen van harte uitgenodigd.
Met dit feest wil De Wegwijzer graag geld bij elkaar krijgen om nieuwe leesboeken voor de school aan te schaffen. Daarom zullen er diverse activiteiten zijn, waar steeds een bijdrage van € 0,50 voor wordt gevraagd.
Wat kunt u zoal verwachten op dit feest?
Een grabbelton, een bibberspiraal, verkoop van koffie/thee/fris met wat lekkers, kleedjesmarkt, waar kinderen van de groepen 5 t/m 8 spullen mogen verkopen, lolly trekken, muziekvoorstelling door leerlingen en nog veel meer …!

Alle belangstellenden zijn van harte welkom!