Nieuws
Mijn naam is Angela van Roekel. Ik ben 32 jaar en woon in Lunteren. Als klein kind heb ik een hersenbloeding gehad, daardoor heb ik een beperking. Toch is mijn leven heel fijn, omdat ik gelukkig veel kan sporten en dat doe ik met veel plezier bij WellActief Beweeg & Adviescentrum in Lunteren. De sportschool heeft mij gevraagd, om mee te doen aan de Wintertijd Challenge en ik heb gelijk ja gezegd. In de nacht van 28 op 29 oktober 2017 vindt de 7e editie van de Wintertijd Challenge plaats. Tijdens het teruggaan van de klok van zomertijd naar wintertijd wordt er op meer dan 100 locaties in Nederland gesport om geld in te zamelen voor de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum.
nachts_sporten_voor_kinderen_met_een_spierziekte
Ik kom mijn bed uit in de nacht van 28/29 oktober en ik doe mee om zoveel mogelijk geld op te halen en vraag ik U om mij daarmee te helpen.
Wilt U mij steunen ga dan naar www. wintertijdchallenge.nl dan staat er rechts van de pagina zoek
persoon, typ dan Angela van Roekel. Dan komt U op de pagina waar U mij kunt sponsoren.
Tevens staat er een collecte bus bij Bakkerij Van Voorthuizen. Door Uw steun kan ik deze Challenge aan. Dank U namens alle kinderen met een spierziekte maar ook namens mij. Meer informatie kunt U vinden op www.spierenvoorspieren.nl of op www.wintertijdchallenge.nl
Angela van Roekel