Nieuws
De salon van de Honskamp was op woensdag 24 augustus omgetoverd tot een proeflokaal vol met mooie lekkernijen. Vrienden, collegae en medelunteranen hadden dagen in de keuken staan te zwoegen om ware kunstwerken op tafel te toveren. Om 15:30 uur was het woord aan de jury onder de bezielende leiding van Bakker Boone. De juryleden hadden een zware taak. Maar liefst 17 zelf gebakken en mooi gedecoreerde taarten moesten niet alleen op hun uiterlijk beoordeeld worden, maar ook nog eens geproefd worden. Kok Gerard en 2 van de bewoners van de Honskamp, mevrouw Potjewijdt en mevrouw Kerkum hebben dus genoeg taart gegeten voor het komende jaar…Gelukkig was het voor de juryleden een waar genot, en hebben zij met volle teugen genoten!
Tovertafel_de_Honskamp 
De winnaar van de taartbakwerdstrijd (midden) tussen de initiatiefneemsters en de jury.
 
Een wedstrijd kent maar 1 winnaar, en dus ging de hoofdprijs (beschikbaar gesteld door Bakker Boone) naar Steveline van Harten. Haar taart met verschillende zorgartikelen als decoratie toverde de grootste glimlach op het gezicht van de juryleden. Een eervolle vermelding was er voor de “Tovertafeltaart”, en alle andere deelnemers willen we natuurlijk ook bedanken voor hun inzet.
Tovertafel_de_Honskamp_1 
De jury met een aantal van de ingezonden taarten voor zich.
 
Nadat de jury hun taak erop had zitten, konden de bewoners van de Honskamp, hun familie, de mantelzorgers en overige belangstellende (alhoewel die er vanwege het te mooie weer maar mondjesmaat waren) onder het genot van een door Opella gesponsord kopje koffie en thee ook nog genieten van al het heerlijks. Dit leverde, naast een hoop gesmak, ontzettend veel positieve reacties op. De kleintjes vermaakten zich ondertussen heerlijk op het springkussen van HAVE Brandstoffen - Esso Lunteren.
 
We mogen dus spreken van een zeer geslaagde middag, met als kers op de taart een opbrengst van Euro 300,- voor de tovertafel. Daarnaast mochten we ook nog een zelfde bedrag op onze rekening (NL62 RBRB 8812 4070 13) bijschrijven van Bakker Boone, die naast zijn jurytaken al enkele weken speciaal brood en heerlijke kruidkoek voor ons bakt en verkoopt! Met alle acties en donaties tot nu toe hebben we ondertussen de tafelpoten bij elkaar, maar is de rest van de tafel nog onbetaalbaar. Lunteren, wij rekenen op jullie steun!