Nieuws
 De Vluchtheuvel en PCOB organiseren in de maanden juli en augustus iedere dinsdag inloopochtenden voor alle senioren van Lunteren. Dinsdag 7 juli zal Zora, de eerste inloopochtend om 10.00 uur openen in de Mulderssschuur aan de Roskammersteeg.
 
In Lunteren wordt Zora momenteel, bij Opella, in de Honskamp getest. Zora is een plastic pop van ca. 60 cm hoog, ongeveer zo groot als een peuter. De een noemt haar een meisje en de ander een jongetje. Ze is al op verschillende plaatsen in België en nu ook in Nederland ingezet bij verpleeg- en verzorgingshuizen. Gaat Zora in de toekomst aandacht geven aan ouderen, als de samenleving daar zelf geen tijd en geld meer voor heeft?
Wim Hulsegge zorgondernemer bij de Honskamp gaat graag in op alle vragen en zal ons laten zien wat Zora kan. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u gezellig bijpraten met de andere aanwezigen.
 
Er zijn al heel wat uitnodigingen de deur uit, posters hangen overal in Lunteren: u bent van harte welkom! Omdat het initiatief van de inloopochtenden gesteund wordt door de Lunterse middenstand zult u zo nu en dan verrast worden op een traktatie. Ook zullen er wat activiteiten georganiseerd worden zoals een muziekje tijdens de koffie of een praatje over ‘de zorg’ in Lunteren of zullen de resultaten van een hobby getoond worden. Laat u dus verrassen! U bent dan welkom vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur in de Muldersschuur aan de Roskammersteeg nr. 5. Te Lunteren.
Bezorg uzelf en een ander een leuke ochtend, kom ook! Laat u verrassen!
 
 
Als u niet met eigen vervoer kunt komen, neem dan contact op met Dick van de Weerd, tel. 0318 484390. Hij kan het vervoer voor u regelen.
Heeft u vragen over de inloopochtenden dan kunt u terecht bij: Marianne Versteeg, tel. 0318 486780, coördinator van de inloopochtenden, of bij
Geeske Telgen, tel. 0318 487046 van Stichting ‘De Vluchtheuvel’.