Nieuws
Vrijdag 1 september is kinderkoor de ‘Westhoffkids’ weer begonnen met zingen. Het koor is in het afgelopen jaar flink gegroeid. Steeds meer kinderen hebben ontdekt hoe leuk het is om elke week gezellig een half uurtje te komen zingen.
Er is nog wel plek voor kinderen van 6 tot 12 jaar, die het leuk vinden om één keer in de week met elkaar bekende, mooie en vrolijke liedjes te gaan zingen. Het kinderkoor repeteert elke vrijdagavond in het Westhoffhuis, Dorpsstraat 28 in Lunteren. Tijd: van 19:00 uur tot 19:30 uur.
 
Het koor zingt veel bekende liedjes van bijvoorbeeld ‘Frozen’, ‘Kinderen Voor Kinderen’, ‘Nick en Simon’, het ‘Junior Songfestival’.
 
Er worden jaarlijks een aantal optredens georganiseerd. Naast diverse Kerstoptredens hebben de ‘Westhoffkids’ al verschillende concerten gegeven in samenwerking met kandidaten van ‘The Voice Kids’. Ook hebben zij opgetreden met verschillende kandidaten van het ‘AVRO Junior Songfestival’. Deze bijzondere optredens zijn inmiddels allemaal op DVD uitgebracht en kunnen bekeken worden via de website van het kinderkoor: www.westhoffkids.nl
 
Zou uw kind het leuk vinden om mee te zingen met de Westhoffkids, kom dan eerst een keer kijken op de vrijdagavond. Dat kost helemaal niks. Als uw kind het dan leuk vindt en elke week wil komen zingen, kost dat slechts 1,50 euro per keer.
Om zeker te zijn van een plekje, kunt u zich vooraf al aanmelden bij het Westhoffhuis, of door te mailen naar westhoffkids@upcmail.nl .
 
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het kinderkoor: www.westhoffkids.nl .