Nieuws
Met de grote verbouwing van de winkel aan de Dorpsstraat 120 in Lunteren richt Veldhuizen Woninginrichting zich op de toekomst. “Het is een grondige verbouwing geweest. Hiervoor is bewust gekozen om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. In de winkel is meer ruimte gemaakt voor sfeerkamers, zodat klanten een idee krijgen van hoe het er bij hen thuis uit zou kunnen zien.”
Het familiebedrijf heeft een forse stap gezet, gericht op de komende jaren. Dit jaar viert Veldhuizen Woninginrichting haar 40 jarig bestaan. Deze mijlpaal is aangegrepen om de winkel grondig te verbouwen en het assortiment up-to-date te maken.
Veldhuizen_Woninginrichting 
Collectie aangepast
Met de verbouwing is ook de collectie aangepast. Johan: “ Deze is afgestemd op de smaak en ideeën van onze klanten. De collectie is opgesplitst in diverse stijlen, onder andere: landelijk, klassiek en het moderne segment.”
Aanpassen aan de klant betekent bij Veldhuizen Woninginrichting dat het assortiment in de vernieuwde winkel zich gemakkelijk laat combineren. “We merken dat dit een huidige trend is. Men mixed meer met meubels. Een voorbeeld: een nette gelakte kast gaat goed samen met een strakke grijze zithoek.”
Het klantenbestand bestaat uit een breed spectrum, van jong tot oud bezoekt de winkel aan de Dorpsstraat in Lunteren.
 
40 jaar in Lunteren
Veldhuizen Woninginrichting betekent ook: complete stoffering van de woning. Naast meubels leveren ze ook PVC voor op de vloer van o.a. de merken Mflor, TFD, Gerflor. Verder diverse soorten tapijt, gordijnen, in between, raamdecoratie, binnen- en buitenzonwering.
Veertig jaar Veldhuizen Woninginrichting is ook veertig jaar vakmanschap. Dat begon al in 1975 toen Ton en Rijkje Veldhuizen hun winkel startten in het pand van de voormalige smederij van Leijenhorst. In 1989 werd de winkel uitgebreid en ontstond de huidige winkel welke eerder dit jaar is vernieuwd.
Inmiddels is de volgende generatie ook werkzaam in deze zaak.
Ton en zijn zoon Johan tonen bij klanten hun vakmanschap. “Want”, geeft Johan aan: “Vakmanschap en service zijn bij ons al veertig jaar als vanzelfsprekend. Meedenken met de klant om de door hen gewenste situatie te bereiken. Dat wordt gewaardeerd.”
Veldhuizen_Woninginrichting-1 
Open Dag
Zaterdag 27 juni is er een Open Dag ter gelegenheid van het 40 jarige jubileum. Iedereen is uitgenodigd om een kijkje te nemen in de winkel aan de Dorpsstraat 120 in Lunteren. Er is een hapje en drankje en ook aan kinderen is gedacht.
Volgende week, van 29 juni t/m 4 juli is er een speciale actieweek (zie Lunterse Krant deze week en vorige week) met dagelijkse acties en leuke kortingen op de gehele collectie meubels.
Veldhuizen Woninginrichting laat Lunteren en omgeving graag kennismaken met het bedrijf en de mogelijkheden die het biedt. Welkom!