Nieuws
Lindberg is zeer geliefd om hun stijlvolle en exclusieve ontwerpen. Leuk detail is dat het merk veel gedragen wordt door bekende mensen; van Queen Elizabeth tot Meryl Streep tot Mark Rutte. Alleen deze dag is de complete brillencollectie in huis, meer dan 300 brillen!
 
Laat u verrassen door de stijl, eenvoud en het design van de nieuwe Lindberg collectie, deze brillen staan voor comfort, functie en strak design. Bij deze met de hand vervaardigde brillen is geen enkel schroefje bij de bril gebruikt en staat dit merk bekend om het draagcomfort en het lichte gewicht van de brillen. Het gerenommeerde Lindberg houdt graag alles dichtbij. Van de eerste ontwerpschetsen tot de uiteindelijke productie. Het hele proces vindt plaats in Denemarken. Zo blijft de allerhoogste kwaliteit gewaarborgd. De collecties van Lindberg zijn dan ook al vele jaren zeer succesvol.
 
Altijd al professioneel kleuradvies willen krijgen bij de aankoop van een bril? Vanaf 13.00 uur staat de kleurstyliste voor u klaar met passend advies. En bij aanschaf van een complete Lindberg bril krijgt u een dinerbon van rest.de Verrassing cadeau, mooi meegenomen toch?