Nieuws
Dinsdag 28 november jl. was het zover, de crew van Kids Top 20 maakte opnames in ’t
Sporthuus’ met medewerking van kinderen van De Sprong, De Roedel en CNS De Triangel. Om 08.00 uur brak er lichte paniek uit bij de crew want presentator Buddy Vedder was ziek. Echter alles kwam goed want voor De Sprong verscheen presentatrice Sosha Duysker en bij De Triangel Tim Douwsma. Kinderen hebben genoten van het meemaken van de opnames voor dit programma. In de ochtend was Sinterklaas in de uitzending van De Sprong en De Roedel.
ZAPP_KIDS_TOP_20_in_Lunteren
Middags liet K3 hun nieuwste lied: “Liefde is overal” horen bij De Triangel. De crew was ontzettend trots hoe de kinderen tijdens de liedjes hebben meegedaan met meezingen en swingen! Met speciale dank aan Ruben Karsten, oud-leerling van De Triangel, nu producer bij Kids Top 20
Uitzending bekijken? Zaterdag 2 december a.s. 08.10-08.40 NPO 3 ZAPP De Sprong en De Roedel. Zaterdag 9 december a.s. van 08.10-08.40 NPO 3 CNS De Triangel.
ZAPP_KIDS_TOP_20_in_Lunteren_1
De Lunterse sporthal ‘t Spoorthuus was omgebouwd tot een studio voor opnames van de ‘Kids Top 20’ . Foto onder: de meiden van K3 temidden van een enthousiaste groep kinderen van ‘De Triangel’.