Nieuws
Ze mocht pas thuiskomen met een jongen als zij 20 jaar was. Dat was in de jaren ´40 na de oorlog. Woutje van Brijen dacht er anders over dan haar vader. Ze was net 17 jaar geworden toen ze Frans ontmoette. Ze kregen verkering en al na een half jaar werd deze op de proef gesteld. Frans moest zijn dienstplicht vervullen. Hij werd uitgezonden naar Indië (huidige Indonesië). Pas na drie jaar zag Woutje haar Frans terug en volgde dan eindelijk de trouwerij.
Woutje_en_Frank_Wagersveld 
Maandag 22 februari is dit alweer 65 jaar gelden, dat beiden elkaar in Scherpenzeel het ja-woord gaven. Dit was op de verjaardag van Frans (inmiddels 90 jaar), Woutje is met haar 86 jaar een paar jaar jonger.
Beiden vinden dat het een mooie tijd is geweest en genieten er nog elke dag van dat ze 65 jaar geleden ‘ja’ tegen elkaar zeiden. Uit het huwelijk kwamen vijf kinderen, drie zoons en twee dochters. Deze zijn in de omgeving van hun ouders blijven wonen, Amerongen, Woudenberg en Ederveen. Inmiddels hebben Woutje en Frans ook nog eens elf kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.
Frans is 35 jaar werkzaam geweest in de metaal, bij Overeen in Scherpenzeel. Woutje is altijd huisvrouw geweest en heeft nu de hulp in de huishouding van haar dochter. De gezellige babbel is waar steeds weer naar wordt uitgekeken.
 
Woutje en Frans vonden het niet zo nodig, maar konden er niet onderuit dat dit bijzondere huwelijksjubileum werd gevierd. En …, dat het ook nog in de Lunterse Krant kwam.