Nieuws
Zaterdag 17 februari zal de Lunterse muziekvereniging Kunst na Arbeid weer haar traditionele ‘Winterconcert’ verzorgen in ‘Congrescentrum de Werelt’ in Lunteren.
Bijzonder is dit jaar dat tijdens het Winterconcert leerlingen van een drietal Lunterse basisscholen als afsluiting van een door KNA geïnitieerd muziekproject een optreden zullen verzorgen ondersteund door muzikanten van KNA. Daarnaast zullen natuurlijk ook weer alle onderdelen van de Lunterse muziekvereniging zich aan het publiek presenteren.
kna_lunteren
Kinderen die net twee maanden ‘Algemene Muzikale Vorming’ volgen en voor het eerst van hun leven op een groot podium staan. Slagwerkers die al vijf jaar les hebben en staan te popelen om te laten horen hoe ver ze zijn gekomen in die jaren. Jonge blazers die laten horen dat je op elk niveau prachtig kunt samenspelen en hoeveel plezier spelen in een orkest oplevert. En natuurlijk het slagwerk- en fanfareorkest van de vereniging, die beide een afwisselend en toegankelijk programma zullen neerzetten en gedreven zijn om te laten horen waarom beide onderdelen van deze vereniging tot de Nederlandse top op het gebied van amateurmuziek behoren.
Een avondvullend programma met o.a. jeugdige muzikanten die onder begeleiding van het fanfare-orkest als solist mogen optreden. Maar ook klassieke werken zoals de ouverture ‘Candide’ van Leonard Bernstein, een swingende latijns amerikaanse conga, filmmuziek van Hans Zimmer, stukken van rockbands Genesis en Pink Floyd en natuurlijk een mars.
Vanaf zaterdag 3 februari zijn toegangskaarten a Euro 8 verkrijgbaar bij Abito Mode, Dorpsstraat 51, Lunteren en bij Van Dijk Kappers, Klomperweg 111, Lunteren
 
Datum: Zaterdag 17 februari. Aanvang: 19.30 uur. Locatie: Congrescentrum De Werelt, Westhoflaan 2, 6741 KH Lunteren
Meer info over muziekvereniging Kunst na Arbeid: www.knalunteren.nl