Nieuws
Bijna 12.5 jaar vormen zij de spil van het ‘Eethuis ’t Hek’, Wilma en Gert. Beiden geven aan dat het een hectische periode is geweest, vooral in de eerste jaren. “Het is nooit vervelend geweest en we hebben het zeker niet willen missen.”
Het eigenlijke jubileum is pas in september, maar omdat dat bijna aan het einde is van het zomerseizoen, start zaterdag 17 maart een half jaar van acties. “We willen onze klanten laten meeprofiteren van het jubileum. Daarom starten we een half jaar eerder, op zaterdag 17 maart dus!”
De hoofdprijs van de jubileumactie wordt 17 september getrokken. De hoofdprijs is een dinerbon voor twee personen. De winnaars kunnen met deze bon een jaar lang elke maand uit eten bij ‘Eethuis ’t Hek’. Daarnaast wordt er elke maand, t/m 17 september van dit jaar, een kleinere prijs getrokken.
Wilma_en_Gert
Het team medewerkers(sters) van ‘Eethuis ‘t Hek’. In het midden zittend: Gert en Wilma.
 
Klanten kunnen meedoen via de kassabon. Daarom moeten zij wel hun naam, adres en telefoonnummer vermelden. Iedereen die in de actieperiode een kassabon invult dingt mee naar de hoofdprijs op 17 september 2018.
In deze actieperiode worden klanten op de hoogte gehouden via Facebook en de Lunterse Krant.
Vroeger heette het ‘Uitspanning ’t Hek’, velen zullen zich nog de bekende speeltuin met z’n treintje en schommels kunnen herinneren. Veel is er in de loop der jaren veranderd, maar de naam ’t Hek is nooit uit het geheugen geweest. Door de jaren heen heeft het vele gezichten gekend.
Sinds 2006 hebben Gert en Wilma hun schouder eronder gezet en inmiddels heeft ‘Eethuis ’t Hek’ haar oude vertrouwde naam terug.
Samen met hun medewerk(ers)sters hebben Wilma en Gert het begrip ‘cafetaria’ weten te koppelen aan ‘gezond’. “Kwaliteit en vers staan bij ons altijd voorop. Wij maken verse rauwkost, het vlees komt van de slager, de kaas van de kaasboer en de eieren en kip van de boer. Zo willen wij onze kwaliteit op een hoog peil houden.”
De tijd van een ijsje voor een cent is al ver verleden tijd. Daarvoor in de plaats is gekomen, kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. Kwaliteit die zich vertaalt in de menukaart. Want ook voor een kleine maaltijd kan men er terecht. De kaart kent een uitgebreid assortiment broodjes en uitsmijters.
Dit alles maakt dat de kring van vaste klanten alleen maar groter wordt. Vergeet niet de strategische ligging van het eethuis, onderaan de ‘Goudsberg’, op een kruispunt van wegen en fietsroutes. In de zomermaanden is het een geliefde pleisterplaats voor de vele fietsers die genieten van de rust die de omgeving hen biedt.
Zij maken dan ook kennis met wat service, kwaliteit en persoonlijke benadering inhoudt. Sinds dat Wilma en Gert het eethuis overnamen is het personeel voorgehouden beleeft en vriendelijk tegen de klanten te zijn. Dat dit niet altijd even gemakkelijk is wordt verwoordt door Wilma: “Ik vind het leuk met jeugd bezig te zijn. We leiden de medewerkers zelf op, want het is vaak hun eerste baantje. Ze worden bij ons wegwijs gemaakt en daar hoort ook een goede omgangsvorm bij. Wij zijn blij met onze medewerkers en merken dat dit wederzijds is.”
Een anekdote van bedrijfsleider Kimberley spreek hierbij voor zich. ”Wilma en Gert zijn de papa en mama van ’t Hek!”.