Nieuws
Bij de Lunterse Krant heeft een wisseling van de wacht plaatsgevonden. Wim Blankenspoor, voor velen het contact met de Lunterse Krant, heeft een punt gezet achter zijn werkzaamheden. Na 15 jaar gaat deze rasechte Lunteraan genieten van zijn welverdiende pensioen.
Het inleveradres (voorheen Decohome Blankenspoor) was al verplaats naar ‘Abito Mode’ (Dorpsstraat 51, t.o.v. Floor) en nu heeft Willem de Frel het stokje overgenomen van Wim Blankenspoor.
 
Willem de Frel is voorheen mede eigenaar geweest van ‘NoviSites’ en heeft dit jaar zijn aandeel overgedaan aan het huidige ‘gett internetbureau’.
Op de achtergrond was hij al betrokken bij de Lunterse Krant en vanaf heden zichtbaar actief voor de ‘Gezelligste Krant van Lunteren en omgeving’.
 
Het voorbereidende administratief werk, dat Wim Blankenspoor voor zijn rekening nam, is inmiddels overgenomen door Willem de Frel. Daarnaast gaat hij zich, samen met Henk de Rooy, bezighouden met de acquisitie.
Henk de Rooy blijft het ‘gezicht’ en de contactpersoon van de Lunterse Krant.
 
Namens ‘Lunteren Media BV’ wordt Wim Blankenspoor hartelijk bedankt voor zijn jarenlange en enthousiaste inzet voor de Lunterse Krant.