Nieuws
Stichting De Vraagbaak is er voor alle inwoners van Lunteren, die hulp nodig hebben bij dagelijkse praktische dingen. Veel mensen hebben de afgelopen jaren gebruikt gemaakt van deze mogelijkheid. Inmiddels bestaat de Vraagbaak vijf jaar. Reden om iets bijzonders te organiseren.
 
In het kader van het eerste lustrum start de Vraagbaak met een Wensboomactie. Een vraag aan De Vraagbaak is meestal een hulpvraag. En hulp vragen, doen zij pas als het echt nodig is. Een wens is iets wat we graag zouden willen. Niet echt nodig, maar wel heel fijn.
 
De actie Wensboom is bedoeld voor alle Lunteranen, die bij het realiseren van hun wens ondersteuning nodig hebben. De wens kan bijvoorbeeld zijn: “Ik zou zo graag een keertje naar de markt willen , of naar zee, of op een terrasje zitten, of mee willen rijden in een speciale auto.”
Hebben mensen een wens die zij niet zelf kunnen vervullen, dan kunnen zij die kenbaar maken bij De Vraagbaak. Het team van De Vraagbaak zal haar best doen om vrijwilligers te zoeken die de wens helpen vervullen.
Het idee is ook hier: Lunteren voor Lunteren. De Vraagbaak zoekt dus binnen het dorp mensen die in de wensen kunnen voorzien.
 
U kunt uw wens op een kaartje schrijven en in de wensboom hangen. Ook kunnen wensen per mail of telefonisch doorgegeven worden aan de welzijnsadviseurs van De Vraagbaak.
De wensboom staat in de Plaza van Het Westhoffhuis, Dorpsstraat 28 en er staat een wensboom bij buurthuis De Schakel, Schaepmanstraat 58.
De Vraagbaak heeft elke dinsdag- en donderdagochtend in het Westhoffhuis spreekuur van 9.45 – 10.45 uur. Tel. 06-19604529