Nieuws
 Zaterdag 16 januari trad kinderkoor De Westhoffkids op met enkele Voice Kids kandidaten van het bekende RTL4-programma ‘The Voice Kids’.
Naast Lucas, winnaar van The Voice Kids seizoen 2015, traden ook Jennifer, Florence en Isis op. Het optreden vond plaats in de congreshal bij Belmont aan de Goorsteeg.
Het publiek kreeg een afwisselend programma voorgeschoteld. Maikel Bergman, muzikaal leider en organisator, begeleidde zowel het kinderkoor als The Voice Kids met zijn keyboard. Lucas begeleidde zichzelf op zijn stage piano.
Voice_Kids_concert_met_De_Westhoffkids_een_groot_succes
In de pauze kregen The Voice Kids geen rust: de aanwezige kinderen stonden in grote getale te wachten om een handtekening van hun idolen te krijgen, of gingen met ze op de foto.
De avond werd afgesloten met een Voice Kids medley, waarbij het koor met alle Voice Kids kandidaten op het podium verschenen en zo de avond succesvol afsloten.
Lucas, Jennifer, Florence en Isis lieten na afloop blijken er van genoten te hebben. Ook voor hen was dit een bijzondere avond die ze niet gauw zullen vergeten.