Nieuws
Zooas gebruukelek stelt de kemissie Oud-Lunterse Dag zich an jullie veur. Achteran staon van links naor rechts: Nico Stopvaarf, Bart uut ‘t Pompedaarp, Dries van de Waoterloop, Gijs van de Duuvekamp, Adrie Schoffel en heelemaol veuran achter de lessenaor staot De Buurtrichter.
Van linksveur naor rechtsveur: Driekus de Klerk, Evert de Braojert, Job van Jacob, Jeroen de Vliegert, Fred van ’t Bosbad, Sjakie van de Ukkehut, De Hoefsmid en Meeuwis van de Stroet.
Veurstelle_van_de_kemissie_van_de_Oud_Lunterse_Dag
De footoo is dit jaor geschoote veur Euterpe, deur Bert van Willemien, um duudelek te maoke dat daor alles is begonne. Went de Oud Lunterse Dag is ontstaon mit ‘t 70-jaoreg jubileum van KNA. Daorum hen meziek en de Oud Lunterse Dag al,vanof ’t begin mit mekaor te maoke.
Van ‘t jaor hen wij ok een jubileum te viere; veur de 40ste keer ons meraokels mooie daarpsfeest. Een feest veur en deur Lunteren! Mit zoo’n lustrum doen we altied iets amparts. Dus hou van de,zoemer de Lunterse Kraant en ‘t Oud Lunters Nieuwsblad goed in de gaote! Veur 2018 het de kemissie as thema gekooze: ‘In Lunteren worde valse noote in de juuste vorm gegoote‘