Nieuws
Het ‘Rondje om de Koepel’, dat wordt gelopen op zaterdag 1 oktober, is geheel vernieuwd. De organisatie van het evenement is sinds dit jaar in handen van Bert Berkhof, Ton van Vuren en Henk van Voorst, die hiermee Club Physique opvolgen.
 
Op de vraag waar het Rondje de hardlopers naartoe brengt, vertelt Van Voorst: “De start is bij restaurant Het Uilenbos. De loop wordt dit jaar geheel gelopen door het Lunterse Bos, in tegenstelling tot andere jaren, toen werd ook het dorp aangedaan. Afhankelijk van de afstand komt men langs het Middelpunt van Nederland en langs De Koepel.”
 
De afstanden die worden gelopen zijn 5 kilometer en 10,5 kilometer en de Kidsrun (voor kinderen geboren in 2005 of later) van 1 kilometer.
De starttijd voor de 5 kilometer is 14.15 uur, de 10,5 kilometer start om 14.00 uur en de Kidsrun om 13.30 uur.
“Alle deelnemers aan de Kidsrun krijgen een leuke herinnering en kunnen na de finish heerlijk genieten van een gratis pannenkoek bij Het Uilenbos”, vervolgt Van Voorst.
“Wat niet is veranderd, is de hoofdsponsor. Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs heeft wederom besloten hoofdsponsor van het Rondje te willen zijn.”
 
Inschrijven voor het evenement is mogelijk via inschrijven.nl. Meer nieuws is te vinden op rondjeomdekoepel.nl.
 
Op de foto staan Henk van Voorst van hoofdsponsor Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs (links) en Bert Berkhof namens de organisatie. Ton van Vuren ontbreekt op de foto.