Nieuws
 Op uitnodiging van DIO drogisterij Soap & Spices geeft orthopedisch chirurg Dr. Jan Ide de Jong op woensdag 12 oktober opnieuw een lezing. Door de grote belangstelling was tijdens de eerste lezing (jongstleden maart) voor veel belangstellenden geen plaats meer. Voor hen is er nu een nieuwe lezing over hetzélfde onderwerp: “De verschillende vormen van gewrichtsklachten en wat je er zelf aan kunt doen, nieuwe inzichten en werking van behandelingen die helpen bij artrose”. Hij gaat onder andere vertellen hoe het gebruik van natuurlijke ontstekingsremmers op basis van vloeibare Curcumine en Groenlipmossel in veel gevallen leidt tot minder gewrichtspijn en meer beweeglijkheid.
Drogist Adriaan:
Tweede_lezing_orthopeed
“Dr. de Jong adviseert het veel van zijn patiënten. Inmiddels hebben wij zelf ook een goed beeld hoe effectief het middel is. Veel klanten zijn namelijk n.a.v. de vorige lezing gestart en ik ben werkelijk verbaasd wat een resultaten ik van de meesten hoor. Het overtreft mijn eigen verwachtingen. Helaas heeft niet iedereen baat en hoe dat komt is nog niet helemaal verklaarbaar, maar verreweg het grootste deel van de gebruikers ervaart substantieel minder pijn. Vaak kan gestopt of geminderd worden met zware middelen als diclofenac of ibuprofen. De Jong noemt een slagingspercentage van 70% en dat lijkt te kloppen met wat wij horen van onze klanten. Voor die groep is dat natuurlijk geweldig mooi”.
De lezing is op 12 oktober bij Zaal Floor, Dorpsstraat 36 te Lunteren (naast de Oude Dorpskerk). Aanvang 19:30 uur. Aanmelden liefst ruimschoots vóór 12 oktober bij DIO drogisterij Soap & Spices: info@soap-spices.nl of telefonisch: 0318-301154.