Nieuws
Zaterdag 27 januari kon Isa Leroy uit Lunteren haar krachten meten met de beste pupillen rijders van Nederland. Voor het Nederlands Pupillen Toernooi (NPT) in Groningen plaatsten alleen de snelste pupillen rijders van iedere ijsbaan.
Isa Leroy uitkomend op de 500 en 700 meter boekte goede resultaten in Groningen. Als laatste van haar categorie mocht Isa starten en wist hier een nieuw persoonlijk record neer te zetten 46.21. Dit was tevens de snelste tijd.
 
Na de huldiging van de 500 meter kon Isa, weer in de laatste rit, van haar categorie de 700 meter rijden. De druk was hoog voor haar, aller ogen waren op haar gericht. Temeer omdat ze dit jaar de snelste tijd van Nederland op beide afstanden heeft staan en het toernooi vorig jaar ook won.
Isa gaf aan zelden zo zenuwachtig te zijn geweest. Zij opende de 300 meter de snelste tijd als enige rijdster onder de 30 seconden en wist ook op de 700 meter een mooi persoonlijk record neer te zetten, 1.15.15.
 
Het hele seizoen zat de Lunterse tegen haar persoonlijke records aan te rijden, maar wist ze nog niet te verbeteren. Isa schaatst drie keer per week in Dronten waar zij traint onder Lammert Grootoonk.
Dertien rijders van haar club hadden zich geplaatst voor dit Nederlands Kampioenschap in diverse categorieën. Isa uit Lunteren kwam in de wedstijd ook nog twee schaatssters uit Ede in haar competitie tegen Anna Jochemsen 17e en Jasmijn Hiddink 10e.
Nu komen de voorbereidingen voor het Nederlands Kampioenschap marathon dat 17 februari plaats vindt in Tilburg.