Nieuws
Op zaterdag 11 mei mochten Jaylin Askamp (instap D2), Esmee van Beek (instap D2) en Cheyenne Gerritsen (instap D1) al vroeg beginnen aan hun Regiokampioenschap in Amersfoort. Zij hebben voor een plekje in deze finale moeten strijden tijdens de twee voorrondes die ze eerst moesten turnen.
 
van Beek miste deze wedstrijd de puntjes op de i. Ze heeft zich als 1e reserve geplaatst voor de Districtfinale! Knap gedaan. Askamp turnde een mooie stabiele wedstrijd en steeg vooral op sprong boven zichzelf uit. Ze eindigde op de 23e plek.
Cheyenne Gerritsen startte haar finale met zenuwen op balk. Helaas zette dit de toon voor de rest van de wedstrijd. Op haar laatste toestel, brug kon ze gelukkig wel laten zien wat ze kan! Op dit toestel werd ze 6e. Allround eindigde Cheyenne op de 20e plaats. Een knappe prestatie om hier te mogen staan!
's Middags was het de beurt aan Kristina Buda (jeugd 1 D2) en Jitske Spies (jeugd 1 D2). Zij begonnen beiden sterk op vloer. Kristina pakte zelfs de 2e plek op dit toestel. Jitske kon haar focus de hele wedstrijd goed vasthouden en eindigde op een mooie 14e plek. Ze is door naar de Districtsfinale op 15 juni! Kristina was haar focus op balk helaas kwijt en heeft hier punten laten liggen. Ze is op plek 22 geëindigd.