Nieuws
Samantha Storteboom van reisbureau’The Travel Club’ breidt haar service fors uit met de introductie van de ‘Travel Club App’. Dankzij deze App kan Samantha intensief met haar klanten ‘meereizen’ en dat levert een meer dan onbezorgde vakantie op!
 
Het is weer een bijzondere service, helemaal in de lijn van de dienstverlening die men van Samantha gewend is: een eigen ‘YourTravel App’. Deze doordachte App biedt de klanten van ‘The Travel Club’ nóg meer plezier, beleving, inspiratie en gemak. Niet alleen tijdens de vakantie of reis, maar ook vooraf.
Met de App heeft de klant om te beginnen toegang tot alle reisinformatie, inclusief reisbescheiden zoals vouchers en tickets. Maar de ‘Travel Club App’ biedt ook waardevolle (lokale) informatie die de vakantie, het uitje of de businesstrip nóg aangenamer maken.
 
Navigatie en bestemmingstips
Met de ‘Travel Club App’ hebben klanten van Samantha dus altijd alle reisinformatie bij de hand. Maar de App heeft meer te bieden. Zo is er standaard een navigatie ingebouwd. Met één druk op de knop kan de klant navigeren naar bijvoorbeeld de accommodatie, het vliegveld, de ferry of andere belangrijke punten.
Op de App zijn er ook bestemmingstips van professionals te vinden. Excursies, parkeermogelijkheden, restaurants en natuurlijk bezienswaardigheden ter
 
plaatse. Men kan zelfs direct reserveren en boeken vanuit de App.
“De Travel Club App is begin juli live gegaan”, vertelt Samantha. “De App overtreft werkelijk al onze verwachtingen. De eerste klanten die het hebben gebruikt zijn dan ook razend enthousiast.”
Iedereen die bij Samantha een vakantie of reis boekt, kan de App gratis downloaden in de App Store en op ‘Google Play’. Nét even een stapje extra zetten voor haar klanten, dat zit Samantha in het bloed.
‘De Travel Club App’ is daarbij een instrument dat helemaal bij haar service past. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Samantha Storteboom van ‘The Travel Club Lunteren’.