Nieuws
Zaterdag 21 mei is het de dag van de kerkpleinmarkt rond de Oude Kerk en het Meestershuis. Een speciale ditmaal, want de activiteitencommissie van de Hervormde Gemeente Lunteren organiseert de kerkpleinmarkt voor de tiende keer.
Daarom staan er enkele bijzondere activiteiten op stapel. Onder meer de actie: ‘Heel Lunteren bakt’, en een kleedjesmarkt.
 
Heel Lunteren bakt
Ben jij de beste taartenbakker van Lunteren? Breng dan jouw lekkerste en mooiste taart tussen 10.30 en 11.00 uur naar de kerkpleinmarkt en win een schitterende prijs! Deze bijzondere bakwedstrijd is er voor jong en oud. Elke inwoner van Lunteren kan met zijn of haar gebakken en/of gemaakte mooiste en lekkerste taart meedoen. Alle ‘ingezonden’ taarten worden op de kerkpleinmarkt tentoongesteld in een koelvitrine.
 
Van de aan deze ‘heel Lunteren bakt’-wedstrijd deelnemende bakkers en baksters wordt verwacht, dat zij hun taart beschikbaar stellen voor de goede doelen van de kerkpleinmarkt (de Voedselbank Ede en het jeugdwerk Herv. Gem. Lunteren). Na afloop van de wedstrijd zullen de taarten geveild worden voor deze twee goede doelen. Voor meer info: tel. 06 – 13 08 55 58.
 
Kleedjesmarkt
Op de Kerkpleinmarkt wordt speciaal voor de kinderen ruimte gemaakt voor een Kleedjesmarkt. Zij kunnen de door hen meegebrachte spullen op de aan de man/vrouw brengen. Voor deelname wordt per kleedje van zo’n twee bij twee meter € 5,00 gevraagd. Dit bedrag gaat naar de goede doelen van de kerkpleinmarkt.
Vergeet je niet aan te melden: door even te mailen naar of te bellen met Ina Bloemendal (bloemendal.w@hetnet.nl of tel. 48 28 02). Je ontvangt dan ook meer informatie over hoe laat je verwacht wordt en dergelijke. Doe jij ook mee?