Nieuws
Tussen Lunteren en Ede, met een fantastisch uitzicht op de landerijen, is het theehuis Grootveen te vinden. Gelegen vlakbij het prachtige gebied rondom Lunteren is het een ideale plek om even te rusten na een lange wandeling of fietstocht.
Theehuis_Grootveen_opent_haar_deuren
Het theehuis wordt gerund door Gerrit Hoogenraad die in drie jaar tijd een schuur waarin koeien stonden ombouwde tot een nostalgisch ingerichte ruimte.
Het ‘Theehuis Grootveen’ is gelegen in een grote schuur op het erf van een boerderij. Deze schuur heeft aparte sanitaire voorzieningen en een mooie ‘ouderwetse’ ruimte waar je kan genieten van een heerlijk bakje koffie of thee, fris en een biertje. En natuurlijk de kinderen lekker kunnen spelen.
Al een aantal jaren worden er eieren aan huis verkocht en vanuit de contacten met klanten ontstond het idee voor een theehuis. Verhalen delen met elkaar onder het genot van een kopje koffie o.i.d. is uit uitgangspunt van de fam. Hoogenraad.
In het theehuis Grootveen kunnen recreërende voorbijgangers, zoals wandelaars en fietsers, genieten van de belevenissen van hun tochten. Momenteel is het theehuis alleen geopend de vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Op andere dagen is er uiteraard is ook mogelijk om hier een vergadering te houden of een workshop. Het theehuis Grootveen is te huren voor maximaal 30 personen per dagdeel.
Het is te bereiken via e-mail: theehuisgrootveen@kpnmail.nl Tel.: 06 53781261