Nieuws
Ze is reisadviseur met heel veel jaren ervaring in de reisbranche. Samantha Storteboom runt als franchisenemer haar eigen reisbureau ‘The Travel Club Lunteren ’ sinds oktober 2013.
Eerder werkte ze al vanaf 1998 voor een reisbureau in Oosterbeek.
Samantha werft met succes haar eigen klanten en ze staat wat de reiswensen van de klant betreft voor alles open. Ze houdt van uitdagingen en geniet van het samenstellen van reizen op maat. U kunt bij haar terecht voor het boeken van een stedentrip, een strandvakantie of groepsreis. Van vliegtickets tot hotelovernachtingen, cruises, safari’s, kortom voor al uw reizen groot of klein, in binnen of buitenland, privé of zakelijk, alles kan geregeld worden bij Samantha.
 
Duurder dan?
Het lijkt misschien of een persoonlijk reisadviseur een reis duurder maakt. Samantha vertelt: “Juist het tegenovergestelde, een vakantie via het internet is zeker niet duurder bij mij, soms zelfs voordeliger. Ik heb toegang heb tot andere systemen dan de consument en veel persoonlijke connecties in de branche. Zo kan ik bijvoorbeeld, via afspraken met Duitse touroperators, reizen die u zelf op internet gezien hebt, soms goedkoper aanbieden.
Ik wordt voor mijn werk betaald vanuit de organisatie waar ik de reis heb onder heb gebracht, zij betalen een provisie aan mij uit omdat ik via hen een reis voor mijn klant heb geregeld.”
 
Samantha zit inmiddels ruim 20 jaar in het vak en houdt haar kennis bij door het volgen van bestemmingscursussen en studiereizen. Vorig jaar en dit jaar was ze o.a in Jamaica, Vietnam, Ibiza, Botswana, Zimbabwe, Zuid Afrika, Valencia, Kroatie, Finland, Tenerife & Mallorca.
 
Haar aanpak is wel net even anders dan bij een traditioneel reisbureau. “Ik inventariseer de wensen en kom hier altijd met een gratis een vrijblijvend reisvoorstel op terug. De wensen geeft de klant eenvoudig door per e-mail, telefoon of mijn website www.samantha@thetravelclub.nl. Het is ook mogelijk een afspraak te maken op een locatie en tijdstip dat de klant wenst.”
Samantha is niet gebonden aan kantoortijden, en ze biedt meer service en privacy. En er is ook altijd één aanspreekpunt.
Zij wil haar klanten in de watten leggen en doet er ook alles aan om de perfecte reis te organiseren en haar klanten die reis aanbieden die aan hun verwachtingen voldoet. De service houdt bij Samantha niet op als de reis eenmaal geboekt is.
 
Om een reis helemaal compleet te maken en alle zorgen uit handen te nemen regel ik onder andere excursies, musicals, het reserveren van vliegtuigstoelen, begeleiding op de luchthaven, reis en/of annuleringsverzekering, online inchecken, taxivervoer en parkeergelegenheid. Er is meer mogelijk dan men denkt!
En niet onbelangrijk, The Travel Club is ook aangesloten bij de ANVR & SGR.
 
The Travel Club, Mielweg 14, 6741ZX Lunteren, tel. 06-51518643, www.thetravelclub.nl/samantha