Nieuws
Zaterdag 12 mei vertrokken de heren van TCL Heren 1 35+ al vroeg richting Amerongen voor hun vierde competitiewedstrijd. Om kans te blijven maken op het kampioenschap moest er die dag met overtuigende cijfers gewonnen worden.
 
André Galetzki startte met de eerste single, de tegenstander had niet heel veel in te brengen, de service van André liep goed en wist hier veel punten mee te pakken. Hij ging al na 45 minuten met een overwinning van 6-0 6-1 de baan af. Tweede single werd gespeeld door John Zonneveld, hij staat erom bekend dat hij lange partijen speelt, dit keer geen derde set maar wel nog een spannende tweede set die hij won met 7-5 na de eerste set al met 6-4 gewonnen te hebben.
Jan van Wakeren speelde de derde single en Marien Kant de vierde. Ook zij hebben hun wedstrijd weten te winnen.
 
Een mooi moment om eerst een kopje koffie te drinken met gebak, de voorsprong was inmiddels 4-0. Daarna ging André samen met John en Jan samen met Marien de baan weer op voor de vijfde en zesde partij, de herendubbels. Jan en Marien waren niet te verslaan. Jan staat bekend als dubbelspecialist en Marien om zijn sliceballen, samen wisten ze de meeste ballen feilloos weg te spelen. Het resultaat was een duidelijke overwinning, 6-2 6-3. Ook André en John gingen met de overwinning de baan af, 6-0 6-1.
 
TCL Heren 1 35+ ging na een heerlijke zonnige dag weer naar Lunteren met zes punten winst en maken dus nog steeds kans op het kampioenschap. Hierdoor staan zij nu op een tweede plek. Zaterdag 26 mei en 2 juni spelen zij thuis en hopen hier nog punten te pakken om het kampioenschap binnen te halen.