Nieuws
Zaterdag 5 december kwamen de P.i.T. meiden van divisie 3, 4, 5 en 6 in actie voor hun eerste wedstrijd van dit seizoen!
Op de vroege ochtend begonnen Eline van de Voort (divisie 6), Denise Ordelman (divisie 5) en Lotte Heij (divisie 4). Van de Voort (7e) en Ordelman (19e) turnde vandaag hun eerste officiële wedstrijd ooit.
Heij zette haar beste beentje voor met hele mooie resultaten! Haar eerste drie toestellen gingen haast foutloos. Heij begon op vloer. Haar uitstraling en elementen maakte indruk op de jury waarmee ze een mooie 11.650 scoorde. Vervolgens sprong zij twee keer een keurige half-in-half-uit op sprong. Uiteindelijk werd ze knap 7e.
Succes_voor_pit_turnsters 
In wedstrijd 2 startten Danique Teunissen en Nienke Ditewig uit Divisie 4, en Jasmijn Middelman en Robin Tjon uit divisie 3. Danique zette een super brugoefening neer. Op het derde toestel liet Danique op vloer een strakke oefening zien zonder fouten. Ze scoorde 11.900 punten en werd op dit toestel knap eerste. Nienke turnde op dit onderdeel een aantal nieuwe onderdelen. Jasmijn liet een mooie vloeroefening zien zonder fouten. Robin maakte indruk met haar prachtige vloeroefening! Ze scoorde maar liefst 12.150 punten op vloer.
 
In wedstrijd 3 nam Merjem Hadi het als enige op tegen de concurrentie. Zij startte hierbij op vloer waar ze een strakke oefening liet zien! Ze vervolgde haar wedstrijd op sprong. Ze had het goed te pakken waardoor haar sprongen erg goed lukte. Ze scoorde een mooie 11.700. Op brug ging Hadi ook veel concurrenten voorbij. Helaas had ze alleen een iets te lage salto waardoor ze er geen halve draai in kon turnen. Haar laatste toestel balk ging redelijk met helaas één val. Al met al een goede wedstrijd. Hadi werd uiteindelijk 9e .