Nieuws
In Lunteren deden maar liefst vijftien teams mee aan de door damclub D.E.S. georganiseerde halve finale van Gelderland.
De C.B.S. ‘De Nederwoud’ liet zien opnieuw met de sterkste teams mee te kunnen. Het viertal speelde een leuk toernooi met uiteindelijk een mooie tweede plaats op de ranglijst met 10 punten uit zeven wedstrijden. De winstpartij in de laatste ronde tegen ‘De Monterssori’ uit Wageningen zorgde ervoor dat de tweede plaats werd veilig gesteld.
De spelers die voor deze mooie prestatie zorgde waren: 1. Arjan Lagerweij 2. Jos Evers 3. Herianne Vierwinden, Dennis Mastenbroek en Niels Middendorp.
De winnaar van de halve finale werd overtuigend de ‘Alfons Ariëns’ uit Harderwijk dat al de zeven wedstrijden won.
Succes_Lunterse_scholen 
‘De Wegwijzer’ uit Lunteren plaatste zich ook via een negende plaats met zeven punten voor de Gelderse schooldamfinale, dat op 10 februari in Ochten wordt gehouden.
‘De Wegwijzer’ speelde een wisselvallig toernooi met mooie winstpartijen, afgewisseld met kleine nederlagen. De laatste ronde moest de Lunterse school het opnemen tegen ‘de Dummy’ en dat betekende een 8-0 overwinning.
Het team bestond uit de volgende spelers: 1. Jonathan van Harskamp 2. Evita Soetendaal 3. Wiljan Heijkamp 4. Stefan van den Brink 5. Corné Goor.