Nieuws
De nieuwe wijk in wording ‘Haverkamp’ begint vorm te krijgen. Langs de Klomperweg is de ontwikkeling van de eerste fase goed te volgen. Eind januari werd een officieel tintje gegeven aan de bouw van de eerste fase. Toekomstige bewoners van deze wijk werden uitgenodigd om getuige te zijn van de eerste plaatsing van de dakplaten. Inmiddels gaan de pannen en de zonnepanelen het dak op.
Nog even en de nieuwe inwoners van ´Haverkamp´ eerste fase kunnen hun nieuwe woning in de betrekken. De eerste oplevering zal rond de zomervakantie plaatsvinden.
 
Verkoop tweede fase
Ondertussen is ‘Bouwbedrijf Klomp’, de bouwer van de wijk ‘Haverkamp’, gestart met het bouwrijp maken voor de tweede fase. Momenteel betreft het egaliseren van het terrein, waarna de rioolwerkzaamheden volgen. Vanaf de Westzoom zijn de activiteiten te volgen. Hierna start de bouw van de tweede fase woningen.
Deze gaan binnenkort in de verkoop en het betreft 8 ‘Kwadrant’ woningen, 20 appartementen, 8 hoekwoningen en 24 rijwoningen. De verkoop zal gefaseerd plaatsvinden.
Naar verwachting start de bouw van de tweede fase in de tweede helft van dit jaar.
 
Lunterse uitstraling
Het gehele project en ook de woningen zijn ontworpen door CéGé architecten en aangepast aan de Lunterse (landelijke) uitstraling. Het nieuwe kerkgebouw voor de Hersteld Hervormde Gemeente is door Born architecten ontworpen onder traditionele architectuur.
Alle woningen worden door bouwbedrijf Klomp BV uit Lunteren gebouwd. Het wordt een leuke wijk, goed in het groen, dat prima aansluit op de aangrenzende wijk “De Kempjes”.
 
Voor meer informatie: www.dehaverkamplunteren.nl