Nieuws
Afgelopen dinsdag 09 oktober werd het startsein gegeven van de sloop van de Bethelkerk.
Careander gaat op deze locatie 2 woonvoorzieningen realiseren; een appartementengebouw met 25 appartementen en een woonlocatie met 18 studio’s.
Arianne Poel, lijnmanager en opdrachtgever, verwelkomde alle genodigden. Er was een grote opkomst, van zowel cliënten, verwanten, medewerkers, buurtgenoten, architect, aannemersbedrijf, raad van toezicht en overige betrokkenen.
Kogel_sloopt_gebouw_voormalige_Bethelkerk
Aansluitend nam Bert Brouwer, bestuurder van Careander, het woord. Hij blikte kort terug op het proces van zoeken naar de juiste locatie en de ontwerpfase tot waar we nu staan.
Brouwer gaf aan dat in dit proces vooral “samen” is gewerkt. Samen met cliënten, samen met verwanten, maar vooral ook samen met de omwonenden van de Bethelkerk.
Teammanagers Patricia Gejas en Coline Lokhorst telden af, om vervolgens met een sloopkogel een eerste gat te maken in de muur. Voor cliënten werd het zo zichtbaar dat de start van de bouwfase is begonnen. Aansluitend was er voor iedereen een hapje en drankje en werd er geproost op een goede bouwperiode.
Kogel_sloopt_gebouw_voormalige_Bethelkerk_1
Mochten er vragen zijn of wilt u meer weten over de nieuwbouw, dan kunt u terecht bij de afdeling Advies&Ondersteuning op telefoonnummer 0341-467820 of per mail  info@careander.nl