Nieuws
Joëlle Bouw (Lunteren) gaat 23 mei naar Uganda. Ze gaat helpen bij de stichting ‘LugaCare’. Dit is een Lunterse stichting die zich, met projecten in het dorp Busaana aan het Victoriameer, richt op het gebied van scholing, educatie, medische zorg en voorlichting voor kansarmen.
De Lunterse Jennie van Trierum ging in 2008 als vrijwilliger naar Uganda en werd diep getroffen door de erbarmelijke levenssituatie van de vele kansarme kinderen. In 2010 leerde ze Job Saku kennen, ze trouwden en hebben ondertussen twee kinderen. Samen met de stichting biedt het echtpaar onder meer onderwijs en medische hulp en hopen zo de kansarme mensen een grotere kans op een hoopvolle toekomst te geven.
Joëlle zal in de drie maanden dat ze er is het gezin ondersteunen, bijles geven in lezen en schrijven en twee keer in de week dansles geven.
 
Vrijdag 13 april wordt er een ‘Sing in’ georganiseerd in de Maranathakerk, waar de stichting ‘LugaCare’ ook een presentatie zal geven. De toegang is vrij wel zal er gecollecteerd worden voor Joëlle en LugaCare.
 
Wanneer u niet aanwezig kunt zijn bij de ‘Sing in’, maar wel geld wil doneren kan dat. Stichting ‘LugaCare’ is ANBI dus uw gift is aftrekbaar van de belasting. En uw gift komt zeker goed terecht!
Giften mogen naar rekening van Stichting LugaCare NL41RABO0171299280 onder vermelding van: actie Joellle.