Nieuws
Sinds een paar weken is Lunteren een tekstbureau rijker. Sebastiaan Hooijer heeft in maart vna dit jaar officieel zijn eigen tekstbureau opgericht. Onder de naam ‘De LetterKubist’ schrijft Sebastiaan allerlei teksten voor offline en online media.
Allerlei soorten tekstproducties
Zoals de naam al doet vermoeden, is ‘De LetterKubist’ gespecialiseerd in allerlei soorten tekstproducties. Zowel bedrijven als particulieren kunnen voor elke gewenste tekst bij De LetterKubist terecht.
“Of het nu gaat om websiteteksten, persberichten of korte verhaaltjes, ik schrijf het allemaal met plezier”, aldus een trotse Sebastiaan.
Pakkende teksten
De liefde voor schrijven zat er al vroeg in. “Als kind schreef ik al graag en dat is eigenlijk nooit meer weggegaan. De afgelopen jaren ben ik steeds meer gaan schrijven en kwam ik erachter dat met name bedrijven moeite hebben met het schrijven van pakkende teksten. Zonde. Het eerste klantcontact wordt toch vaak gelegd via websites, advertenties en brochures”, zo verklaart Sebastiaan zijn stap naar het ondernemerschap.
De LetterKubist
De naam De LetterKubist is niet uit de lucht komen vallen, maar is gebaseerd op een kunststroming. Eén van de kenmerken van het kubisme is om complexe zaken terug te brengen naar de eenvoud.
Sebastiaan_Hooijer
“Ik heb een hekel aan ingewikkelde, wollige teksten. Die lees ik niet. Net zoals vele anderen. Vandaar dat ik ingewikkelde onderwerpen graag terugbreng naar een simpele, begrijpelijke tekst, zodat iedereen begrijpt wat er staat.”
Ben je benieuwd naar de volledige betekenis achter de naam? Check dan de website. www.deletterkubist.nl