Nieuws
Evenals voorgaande jaren organiseert beeldend kunstenaar Johan Timmers een schildervakantie in Frankrijk. Dit keer op het prachtige landgoed Moulin du Repaire bij het plaatsje Saint Léonard de Noblat, op ca. 20 km. afstand van Limoges, de hoofdstad van de Haute-Vienne.
 
Deze prachtige schilderlocatie biedt een ongekende rust en stilte. Met een goede begeleiding de beginselen van het schilderen onder de knie krijgen, of als je al ervaring hebt, je schildertechniek verbeteren, maakt deze schilderweek tot een heel bijzondere ervaring.
In de ochtend wordt er geschilderd waarna men met elkaar luncht en het werk bespreekt. In de middag kun je verder schilderen of even lekker een frisse duik in het zwembad nemen of het schilderachtige plaatsje Saint Léonard de Noblat bezoeken.
De locatie biedt voldoende privacy om je even terug te trekken. Er zijn ruime tweepersoons kamers met goede sanitaire voorzieningen. Kortom: een aanrader!
Er worden twee weken georganiseerd. Van 11 t/m 17 mei 2019 en van 24 t/m 31 augustus 2019. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.
 
Voor informatie: Stuur een mail naar info@johantimmers.nl
Je ontvangt dan via de mail de folder met alle informatie. Na overleg via de telefoon 06 – 22 73 99 40 ontvang je het inschrijfformulier.