Nieuws
Ruud (57) uit Lunteren is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat zondagavond te zien was bij RTL 4. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Ruud de auto won nadat een andere deelnemer, Hero uit Den Haag, de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek in het finalespel.
miljoenenjacht
Ruud is compleet verrast. ,,Geweldig! Heel bizar, nou sta ik opeens met de sleutels van de auto in mijn hand. Hero, bedankt he!" Ook wijkgenoot Margriet (39) ging met een mooie prijs naar huis. Tijdens de zenuwslopende halve finale, besloot zij het spel te verlaten. Door op de knop te drukken verzekerde Margriet zich van een geldprijs van 25.800 euro. Ze was er vooraf al van overtuigd dat ze in die halve finale kwam en zou drukken op de knop wanneer de teller op 25.000 euro stond.
 
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Ruud en Margriet wonnen samen met 48 wijkgenoten uit postcodegebied 6741 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Samsung Galaxy Tab naar huis.