Nieuws
Zaterdag 6 oktober wordt het jaarlijks hardloopevenement ‘Rondje om de Koepel’ georganiseerd. De deelnemers betalen hiervoor inschrijfgeld. De organisatie wil van het inschrijfgeld van elke loper € 2,50 besteden aan een goed doel.
Rondje_om_de_Koepel-5 
De organisatie doet hierbij de oproep aan burgers, organisaties en verenigingen in Lunteren en omgeving om goede doelen aan te dragen. Kom maar op! Uit de ingediende voorstellen zal de organisatie van het ‘Rondje om de Koepel’ een keuze maken.
“We willen iedereen in de gelegenheid stellen met voorstellen te komen en ons niet beperken tot het kleine cirkeltje van de organisatoren van het Rondje om de Koepel”, aldus Ton van Vuren namens Rondje om de Koepel.
“Voorstellen kunnen te maken hebben met maatschappelijke activiteiten in Lunteren, maar kunnen Lunteren en Ede ook overstijgen”, zo voegt Henk van Voorst toe.
 
Voorstellen kunnen worden gemaild naar ton@vvuren.nl. Uw voorstel moet uiterlijk 20 juni 2018 binnen zijn. In juli zal ‘Rondje om de Koepel’ bekend maken voor welk doel op zaterdag 6 oktober wordt gerend.