Nieuws
Rondje_om_de_Koepel_onder_ideale_omstandigheden_1Zaterdag 6 oktober is het hardloopevenement ‘Rondje om de Koepel’ onder ideale omstandigheden verlopen. Een deelnemersveld van ca. 200 hardlopers was aanwezig voor de run door de kuil en langs de Koepel.
Om 13.30 uur gingen de kids van start. Aangemoedigd door trotse ouders en grootouders. Als beloning kregen alle kinderen na hun inspanning een pannenkoek met limonade in restaurant Het Uilenbos. En natuurlijk een medaille.
Rondje_om_de_Koepel_onder_ideale_omstandigheden 
Bij de start en finish waren standjes ingericht van het Sclerodermie fonds en van ‘Dagbehandeling De Valk’. Een deel van het inschrijvingsgeld van de lopers gaat naar deze twee goede doelen. Binnenkort worden de cheques hiervoor uitgereikt.
Namens de organisatie bedankte Ton van Vuren na afloop alle vrijwilligers en de vele sponsoren. De hoofdsponsor ‘Onderweegs De Groot Accountants’ en adviseurs werd in de bloemetjes gezet.
 
Nadat de lopers van de 5 en de 10 kilometer binnen waren, bleef het nog lang gezellig druk op het terras van pannenkoekenrestaurant het ‘Uilenbos’.
De eerste zaterdag van oktober is inmiddels een begrip in Lunteren en wijde omgeving: hardloopevenement ‘Rondje om de Koepel’.