Nieuws
Sinds woensdag 31 mei heeft ‘Restaurant ’t Nieuwe Erf’ haar menukaart uitgebreid met een speciale ‘Pizza Kaart’. Hiermee is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan van vader en zoon Basoglu.
Om de inwoners van Lunteren kennis te laten maken met ‘Pizza Lunteren’ is er woensdag 7 juni een heel speciale aanbieding: drie pizza’s halen en hoeft u er maar twee te betalen.
 
Bij ‘Pizza Lunteren’ heeft men keuze uit niet minder dan 29 soorten. En …, allen van een uitstekende kwaliteit. “Wij serveren pizza’s van zeer goede kwaliteit. Alle ingrediënten zijn vers en van de hoogste kwaliteit. We hebben hiervoor een speciale pizzabakker aangetrokken met twintig jaar ervaring. We zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt en de reacties zijn positief. De klanten waarderen de pizza’s en zijn er erg tevreden over.”
 
Na een interne verbouwing van het restaurant is het nu mogelijk om de kaart flink uit te breiden. Daarnaast kan men via ‘thuisbezorgd’ de pizza’s ook thuis laten bezorgen.
Vanzelfsprekend blijft het mogelijk om gewoon een kopje koffie in het restaurant te drinken. De heer Basoglu benadrukt dat de komst van de pizzeria een uitbreiding is van hun horeca aanbod maar dat de bestaande service gewoon blijft bestaan.