Nieuws
Per 1 juni 2018 verhuist het Rabobankkantoor in Lunteren naar het nabij gelegen Westhoffhuis aan de Dorpsstraat 28 in Lunteren. Door de verkoop van het pand aan de Dorpsstraat 69 aan Kove B.V. eind 2017, is de bank op zoek gegaan naar een geschikte locatie voor zowel de fysieke dienstverlening als de geld- en stortautomaten. Een plek voor de fysieke dienstverlening is nu gevonden. De bank zoekt nog naar een geschikte locatie voor de geld- en stortautomaten en is daarover in gesprek met de gemeente.
Rabobank_verhuist_naar_het_Westhoffhuis
Het ‘Westhoffhuis’ in Lunteren waarin de Rabobank haar nieuwe onderkomen heeft gevonden.
 
Westhoffhuis
“Klanten kunnen rekenen op de dienstverlening die ze van de bank gewend zijn”, aldus directievoorzitter Geurt Boon. “Voor het regelen van de dagelijkse bankzaken is de bank op maandag, woensdag en vrijdag van 14:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar in het Westhoffhuis. Op afspraak, bijvoorbeeld voor het starten van een eigen bedrijf of het kopen van een woning, kunnen klanten er van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 20:00 uur terecht”. Geurt Boon geeft aan blij te zijn met deze oplossing, “We zitten nog steeds in het centrum van Lunteren, op loopafstand van ons oude kantoor, dicht bij onze klanten”.
 
Geld-en stortapparaten
De geldautomaat in het portaal en de sealbagautomaat aan de buitenzijde van het pand aan de Dorpsstraat 69 blijven tot nadere berichtgeving beschikbaar. Klanten die gebruik willen maken van de muntrolautomaat of het biljet- en muntstortapparaat kunnen na 1 juni 2018 zeven dagen per week van 7:00 uur tot 22:00 uur terecht op het kantoor in Barneveld. In de toekomst wordt er een onbemande pinbox in Lunteren geplaatst waar men kan pinnen en waar ondernemers geld kunnen storten. Het is nog niet bekend waar en wanneer deze in Lunteren gaat komen.