Nieuws
Sinds 1 juni kunnen klanten voor hun dagelijkse bankzaken terecht in het Westhoffhuis aan de Dorpsstraat 28. Naar aanleiding van opmerkingen van klanten over de privacy, heeft de bank een aantal wijzigingen doorgevoerd. De bank heeft de balie verder naar achteren geplaatst. Ook zijn er planten en privacyschermen geplaatst. Hiermee komt de bank tegemoet aan de wensen van de klant.
 
Privacy Westhoffhuis
“Het is voor iedereen even wennen. Voor klanten, maar ook voor ons”, zegt directievoorzitter Geurt Boon. “Voor het regelen van de dagelijkse bankzaken kunnen onze klanten op maandag, woensdag en vrijdag van 14:00 uur tot 17:00 uur terecht in het Westhoffhuis.
Om de privacy aan de balie te kunnen waarborgen, hebben we deze maatregelen genomen. Daar waar het kan komen we klanten graag tegemoet”, benadrukt Geurt Boon. “ Voor zaken die wat langer duren, bijvoorbeeld voor het openen van een rekening of het afwikkelen van een nalatenschap, adviseren wij een afspraak te maken”.
Rabobank_Gelderse_Vallei_luistert_naar_klant
Directievoorzitter Geurt Boon.
 
Geld-en stortapparaten
Na de plofkraak op de geldautomaat aan de Dorpsstraat 69 is alleen de sealbagautomaat aan de buitenzijde van het pand in gebruik. De bank vervangt de geldautomaat aan de Dorpsstraat 69 niet vanwege de verkoop van het pand.
De bank is in gesprek met de gemeente over het vinden van een geschikte locatie voor een onbemande pinbox in Lunteren waar de geldautomaat en de sealbagautomaat in komen.
 
Op korte termijn hoopt de bank hier meer duidelijkheid over te krijgen. Tot die tijd kunnen klanten gebruik maken van de geldautomaten van de ABN-Amro bank aan de Dorpsstraat 49 in Lunteren, de ING bij de Albert Heijn aan de Klomperweg 87 in Lunteren of van de Rabobank aan het Torenplein 2 in Barneveld