Nieuws
Dinsdag 10 tot en met zaterdag 14 oktober trok de kleurige caravan van Project-e van het Energieloket van de gemeente Ede naar Lunteren. Het begon met een informatieavond in zaal Floor.
Elke woningbezitter kon zijn persoonlijke vragen neerleggen op het vlak van onder meer energie besparen, leningen en subsidies, dak-, muur- en vloerisolatie, warmtepompen en energieneutraal wonen. Een team van deskundigen en specialisten, waaronder Teun van Roekel (Energieloket) en Alex van der Klift van het collectief Plat Dus (Platform Duurzame Energie), beantwoorden op heldere wijze en naar voller tevredenheid de vragen die leefden.
Deze avond werd ok Yvonne Kleefkens geïntroduceerd bij de aanwezigen. Zij is sinds begin oktober de Lunterse energieambassadeur.
Een energieambassadeur is een lokale vrijwilliger met kennis van en enthousiasme op het gebied van duurzame energie. De ervaringsexpert kan dorpsgenoten helpen met duurzaam wonen en geeft tips en onafhankelijk advies rondom energiebesparing en -opwekking.
Voor uw vragen kunt terecht bij Yvonne Kleefkens (06 50 67 76 19 / yvonne@scolly.org) en Teun van Roekel (06 10 73 12 61 / teun@energieloket-ede.nl).