Nieuws
De atelierroute van 13 en 14 juni begon vrijdagavond 12 juni met de traditionele fietstocht van de leden en hun gastexposanten langs de negen deelnemende ateliers. De avond werd besloten met gezellig napraten bij een van de leden.
Zaterdag kwam de rondgang, door het sombere weer, traag op gang .'s Middags werden alle ateliers druk bezocht. Ook zondag werd een sfeervolle drukke dag, met het komen en gaan van bezoekers uit alle delen van het land. Die, zo bleek uit de vele reacties, genoten hebben van de kwaliteit en de variatie in het werk.
Prijswinnaars_atelirroute
Beide dagen werden muzikaal opgeluisterd door violist Wilco de Bruijn en saxofoonkwartet Squiff (muziekgroep jazz in de wei). Velen leverden hun stempelkaart waarmee een kunstwerk te winnen viel. Na loting bleek, dat Henrike van de Kraats uit Bennekom in aanmerking kwam voor het kunstwerk van Alide Bouwsema en dat Linda Wagensveld uit Lunteren het schilderij van Coos Hoving had gewonnen.
 
Op de foto’s een sfeerimpressie bij een van de deelnemers en de uitreiking van de prijzen in het atelier van Jan en Alide Bouwsema