Nieuws
Heb jij wel eens 100kg getild met een halterstang? Een pull up gedaan? Of binnen een aantal minuten zoveel mogelijk swings met een kettlebell gemaakt, terwijl je tussendoor 400m rent? Bij WOEST Training, op industrieterrein De Stroet, in Lunteren is elke training een fysieke en mentale uitdaging.
WOEST_TRAINING
 
De startende ondernemers Tonnie en Anne Floor willen met WOEST Training iedereen laten inzien dat sporten effectief én leuk kan zijn. "Geen workout is hetzelfde en er wordt altijd in kleine groepjes getraind, zodat er altijd aandacht is voor iedereen en elkaar.” De sfeer is enorm goed en lekker laagdrempelig.
 
Behalve intensieve trainingen, organiseren we ook regelmatig evenementen voor onze leden, zo hebben we onlangs een Sport en Voeding workshop gegeven en zijn we gestart met speciale trainingen om in april mee te doen aan de obstacle run Mud Masters.
 
Naast de reguliere trainingen zijn we onlangs ook een Fifty Fit groep gestart speciaal voor mannen en vrouwen rond de 50 jaar oud. Hier hanteren we dezelfde oefeningen als de gewone lessen, maar dan minder intensief.
 
Plezier in het sporten en ook nog eens een fit lijf, meer energie, minder lichamelijke klachten en een strakker lichaam. Ook voor jou is dit haalbaar. Kom daarom eens een proefles doen en ervaar het zelf. Iedereen is welkom en sport bij ons op zijn eigen niveau.