Nieuws
Geen oplevering maar een toplevering. Aldus Heijmans-directeur Erik Vos bij het feestje dat vrijdag 9 maart gevierd werd ter ere van appartementencomplex Zandscheer.
Van de 27 appartementen die officieel werden overgedragen aan de nieuwe bewoners, waren er 25 met nul komma nul opleverpunten en dat is bijzonder te noemen. De nieuwe bewoners toonden zich vrijdag dan ook uiterst content met hun nieuwe woonstek. Als dank aan Heijmans Huizen overhandigde het bestuur van de bewonersvereniging een presentje aan de ontwikkelaar.
Oplevering_appartementen_Zandscheer 
Bestuurslid Jan van Santen noemt De Zandscheer ‘een schitterend gebouw’. ‘’Het past zo goed in de omgeving en de stijl uit de jaren dertig spreekt ook enorm aan. We zijn erg tevreden over het resultaat maar ook over het verloop van het project. Het is erg prettig om zo goed op de hoogte gehouden te worden. De ontwikkelaar heeft kosten nog moeiten gespaard om de bewoners te informeren, ’’ aldus Van Santen.
 
Heijmans en mede-ontwikkelaar Drodun hadden ook een verrassing voor de bewoners, namelijk een prachtige picknickbank voor de gemeenschappelijke tuin. Het zitmeubel werd onthuld door wethouder Willemien Vreugdenhil “Een bank die symbool staat voor verbinding”, aldus ontwikkelaar Jeroen van Dijken van Heijmans. “Een mooie ontmoetingsplek voor de bewoners.”
 
Appartementencomplex Zandscheer aan de rondweg van Lunteren bestaat uit zestien appartementen in de sociale sector en elf in de vrije sector. Ze zijn gebouwd in een samenwerking tussen Heijmans Huizen B.V. en DroDun Projecten.
In het wooncomplex kunnen bewoners zorg op maat krijgen. Die zorg wordt geleverd door Opella, de zorginstelling die in Lunteren een vestiging heeft met de naam ‘De Honskamp’.