Nieuws
Ook in 2017 organiseert ‘Op je Gezondheid’ een serie workshops over gezond leven. Vrijdag 27 januari is de eerste workshop met als thema: DETOX.
Ons lichaam reinigt zichzelf doorlopend en is zo gemaakt dat het goed in staat is toxische stoffen te verwijderen. Maar omdat we in ons leven veel onnatuurlijke voedingsstoffen binnenkrijgen en de lucht ook niet echt schoon is, krijgen we zoveel binnen dat het voor ons lichaam moeilijk wordt om zichzelf goed te reinigen.
Elke dag opnieuw worden wij blootgesteld aan giftige stoffen zonder dat we het in de gaten hebben. We ademen uitlaatgassen in, eten bewerkte voeding, en gebruiken cosmetica.
Een jarenlange ophoping van toxische stoffen in vetcellen kan leiden tot lokale ontstekingen en je kunt er ziek van worden.
 
Het belooft weer een boeiende workshop over voeding, beweging, kruiden en kwalen te worden.
‘Op je Gezondheid’ is een samenwerking tussen Ella Halma en Irma ter Stege en heeft als doelstelling professionele en voor iedereen toegankelijke gezondheidsvoorlichting te geven. Iedereen die bewust met lijf en leden om wil gaan is van harte welkom. Er zal ruim gelegenheid zijn om persoonlijke gezondheidsvragen te stellen. Na afloop krijg je alle aangereikte informatie per mail toegestuurd.
 
‘Op je Gezondheid’ organiseert regelmatig workshops met steeds een actueel gezondheidsthema. Meer informatie zie www.yogafirma.nl en www.halmanatuurgeneeskunde.nl Graag van tevoren aanmelden. Tel. 0318 – 57 35 57 mail: info@halmanatuurgeneeskunde.nl
De workshop is op vrijdag 27 januari van 10.00 – 11.30 in het Witte Kerkje aan de Dr. Kimmijserlaan 28 in Lunteren. Deelnamekosten zijn € 5.00 p.p.