Nieuws
Zorgboerderij ‘De Elsenhoek’ van ’s Heeren Loo houdt op zaterdag 8 september open dag. Iedereen is van harte welkom om tussen 11.00 en 15.00 uur te komen proeven aan het buitenleven.
Deelnemers, vrijwilligers en medewerkers van zorgboerderij ‘De Elsehoek’ hebben van alles georganiseerd voor jong en oud om er een gezellige dag van te maken. ‘De Elsenhoek’ is gelegen aan de Molenweg 24-26 in Lunteren.
 
Tijdens de open dag kunnen bezoekers een kijkje nemen bij de dieren, zelf de tuin in om courgettes, pompoenen en aardappelen te oogsten of om zelf een bosje bloemen te plukken. Verder zijn er verschillende kraampjes om te kijken, kopen en smullen.
Er is een kraam van bijenvereniging de ‘Bakermat’, een kraam met brocante spulletjes en met producten uit eigen tuin. Daarnaast kunnen bezoekers smullen van allerlei lekkers dat te koop is, zoals soep, broodjes, pannenkoeken en zelfgemaakte appeltaart van bakkerij ‘Smul’ van ’s Heeren Loo. Kinderen kunnen zich laten schminken en samen met hun ouders een ritje maken in de huifkar. Ook is er een clown om de kleintjes te vermaken.
 
Op zorgboerderij ‘De Elsenhoek’ van ’s Heeren Loo werken dagelijks 10 tot 16 mensen met een verstandelijke beperking. Zij zorgen voor de grote en kleine dieren en onderhouden de moestuin en bloementuin. Ook is een verkooppunt voor groenten uit de moestuin en eieren van een boer uit de buurt.