Nieuws
Onlangs opende Rijk Achterberg (Achterberg – Dier en tuinbenodigdheden) een geheel nieuwe winkelruimte. Het jarenlange behelpen in een vele te kleine schuur is verleden tijd. De ruim 700 m² betreft de vloeroppervlakte met een rondlopende galerij.
Vrijdag 16 en zaterdag 17 december is er een open huis waarbij iedereen welkom is om kennis te maken met de vernieuwde formule van ‘Achterberg – Dier en tuinbenodigdheden’.
 
De open dagen vallen samen met het 25 jarige jubileum van het bedrijf. Op 12-12-1991 startte Rijk Achterberg op de huidige plek aan de Goorsteeg. Vanuit een schuurtje werden de eerste producten aan de man gebracht. Evenals nu luidde toen al de slogan: ‘Niet de grootste, wel de goedkoopste’!
 
Door de jaren heen zijn dieren en dierbenodigdheden centraal blijven staan. Inmiddels kan de klant er ook terecht voor tuinplanten e.d.
In de 25 jaar is ‘Achterberg – Dier en tuinbenodigdheden’ uitgegroeid tot een familiebedrijf waar de vier gezinsleden (vader, moeder, dochter en zoon) met veel plezier deel van uitmaken.
 
In de nieuwe winkelruimte kan het assortiment overzichtelijk presenteren. Brede looppaden maken een bezoek aantrekkelijk en weet men het even niet te vinden dan is daar altijd het behulpzame advies van een van de medewerkers.
Was het voorheen nog wel eens behelpen met het parkeren, met de komst van de nieuwe winkelruimte behoort dit tot het verleden. Een ruimte parkeerplaats biedt meer dan voldoende plaats. En, indien gewenst, wordt het aangekochte in de auto geladen. “Service van de zaak”, klinkt het dan bij de familie Achterberg.
 
Open dagen:
Vrijdag 16 december: 10.00 – 22.00 uur, Zaterdag 17 december: 10.00 – 18.00 uur.
Openingstijden:
Maandag – vrijdag: 08.00 – 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 – 18.00 uur.
Adres: Goorsteeg 18 – 6718 TA Ede (tel. (06) 12 81 86 80